MASSASJE

AROMATERAPI
Kroppsmassasje med rene essensielle oljer som blandes etter den enkeltes behov. Oppkvikkende, avslappende eller for stive muskler og ledd.

KLASSISK MASSASJE
Kroppsmassasje med olje, hvor det jobbes med stiv muskulatur og muskelknuter.

DYPVEVSMASSASJE
Les mer om dette under fysioterapi.

PRISER
Aromaterapi/klassisk 25 min     550,-
Aromaterapi/klassisk 50 min    850,-
Massasje rygg/nakke                   550,-

Massasje 30 min                         570,-
Massasje 45 min                         750,-
Massasje 60 min                         870,-
Massasje 90 min                         1200,-

MARTA PACZUL

Marta er utdannet fysioterapeut ved Gdansk University of Physical Education and Sport i Polen. Hun har mastergrad i fysioterapi og er autorisert fysioterapeut i Norge. I tillegg til fysioterapi, er Marta også utdannet massør og velværeinstruktør og har stor interesse og erfaring innen dette feltet. Marta utfører følgende typer massasjer:

- Ayurvedisk massasje

- Hot Stone massasje

- Kopping massasje

- Lymfatisk massasje

- Sportsmassasje

- Klassisk massasje

ANNA REIESTAD GODØ

Anna har en dobbel BA i fysioterapi og idrettsvitenskap fra Griffith University i Australia fra 2005. Hun har jobbet som fysioterapeut på privat klinikk og sykehus i Australia, før hun flyttet tilbake til Molde i 2012. Hun har lang erfaring med opptrening etter ortopediske inngrep, gruppetrening av KOLS og hjertesvikt pasienter, samt at hun har ledet balansegrupper for eldre. 

Hun har gjennom praksis og kursing opparbeidet god kompetanse innen rygglidelser og rehabilitering. Hun har kurs i blant annet motiverende intervju og kronisk smertebehandling. Anna er en privatpraktiserende fysioterapeut og behandler de fleste skader i muskel- og skjelettsystemet. Anna leder gruppetimer med ball og strikk og har vært en del av Helse og Velvære siden høsten 2013.

INGRID TORSTUEN

Ingrid Torstuen er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen og har fordypning i Idrett- og bevegelsesvitenskap fra NTNU. Hun er sertifisert instruktør i Fysio-pilates. Ingrid har erfaring fra sykehus med rehabilitering av ryggpasienter og revmatologiske pasienter. Hun har jobbet med ortopediske pasienter og fallforebyggende arbeid for eldre. Hun tar nå kurs i Smertebehandling med nåler i regi av Norsk Fysioterapiforbund. Hun har jobbet som fysioterapeut hos Helse og Velvære siden 2018.

MAKTHAR THIOUNE

Makhtar ble ferdig utdannet massør fra Axelson Institute i 2019. Han utfører klassisk- og idrettmassasje. Makhtar har vært profesjonell fotballspiller i 10 år og har i løpet av sin karriere også tilnærmet seg god kunnskap og interesse for hva som skal til for å holde kroppen sunn og skadefri.

ANN ELISABETH STAKVIK

Ann Elisabeth ble ferdig utdannet hudpleier i 2007. Hun utfører aromaterapi og klassisk massasje. Hun har vært en del av Helse og Velvære siden 2013.